Specsavers hoofdsponsor Box to Box League

June 29th, 2018

Maandag 25 juni 2018 zal voor altijd de boeken ingaan als de officiële oprichtingsdatum van de Vereniging Box to Box League. In het bijzijn van Notaris Dieter van Riel, van het kantoor De Mul Zegger Advocaten en Notarissen, werd de oprichtingsakte ondertekend door het bestuur. Een bijzondere dag voor ons als bestuur en zeker ook voor alle spelers die deel gaan nemen aan deze in Nederland volledig nieuwe competitie.

Daarnaast mochten wij bekend maken dat vanaf die dag onze League officieel de Specsavers Box to Box League gaat heten. Specsavers is een bekende naam en op twee plaatsen gevestigd in Nijmegen. Zowel in het centrum van Nijmegen (Burchtstraat) en in Nijmegen Dukenburg (winkelcentrum) helpen ze u graag op het gebied van ogen en oren en alles wat hier bij komt kijken. De eigenaren van beide vestigingen hebben gezamenlijk voor de aankomende drie seizoenen hun naam verbonden aan onze League en hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

De Specsavers Box to Box League is een competitie waarin iedere 35+ speler zich thuis gaat voelen. Een kleiner veld, maar wel op natuurgras en met de normale doelen, acht tegen acht, een speeltijd van twee keer dertig minuten gekoppeld aan belangrijke thema’s als sportiviteit en respect; wij kijken er nu al naar uit.

In september 2018 starten wij met de competitie, aanmelden kan individueel of als team via onze website www.boxtoboxleague.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?